Om bebyggelsen

Bebyggelsen med de ialt 19 rækkehuse er opført i funkis-stil i 2008, tegnet af PLH arkitekterne og fremstår meget moderne og med pæne velholdte fællesområder, herunder en lille legeplads. Der er endvidere tilknyttet en privat parkeringsplads til hvert hus. Bebyggelsen ligger for enden af Liselundager, delvist omkranset af en vold som dels skærmer området mod trafikstøj, dels skærmer for nysgerrige blikke udefra.

Vores adresse er beliggende i den østlige del af Hedehusene med cykelafstand til skole, Høje Tåstrup station, Hedehusene station og indkøbsmuligheder (Hedehusene, IKEA og City 2 m.fl.). Offentlig transport er næsten ved døren og det tager kun 15-20 minutter til København i bil.

Alt i alt er A/B Sydbyen et rigtig godt sted for både enlige, par og den mindre børnefamilie, som ønsker at bo i en hyggelig rækkehusbebyggelse med trygge udenomsarealer. Der er kort afstand til daginstitutioner. 

For information om værdien af byggeriet, se venligst dokumentet "Ejendomsvurdering 2012"

 

Opdateret august 2019

Om foreningen

AB Sydbyen er en lille andelsboligforening der har til huse i Hedehusene på adressen Liselundager 8A-8X. I andelsboligforeningen har vi 19 boliger der alle er opført af Boligplan A/S og tegnet af PLH arkitekterne.

Byggeriet blev færdiggjort i juli 2008.

Alle boliger er i 2 plan, bygget af gode kvalitetsmaterialer. Alle boliger har køkken, stue og gæstetoilet i stueplan, og 2-3 værelser samt bad og toilet på 1. sal.

Boligerne varierer i størrelse alt efter placering, men er imellem 93m2 og 107m2.

 

Andelshavere i A/B Sydbyen hæfter kun for deres eget indskud og hæfter ikke for foreningens samlede gæld.

 

Arbejdsdag

Vi bestræber os på at holde vores område pæne og indbydende og to gange om året mødes alle andelshavere for at vedligeholde vores fælles områder, eksempelvis ved at oliere træværk, luge ukrudt, klippe græs eller efterse fugerne på husene. Arbejdsdagen finder typisk sted første weekend i maj og september.

 

Husdyr

Det er tilladt at have husdyr i vores forening, dog max 2 husdyr pr. bolig. Alle lovlige dyr er tilladt, dog ikke krybdyr. 

 

Opdateret 14. april 2017